200 férőhelyes, ingyenes tárhely!
Hogyan adhat fel hirdetést?


Eladó       Kiadó       Vásárolna       Bérelne      
Mindegy       Új építésű       Használt      

-tól -ig
-tól -ig


Találatok száma: 14 db

Kérem aki tud segitsen, havi 40-ezer forint törlesztéssel keresek elado mobilházat, ami akkor válna tulajdonommá amikkor kifizettem a vételárat.és addig mint fedezet lenne a ház.kérem aki tud segitsen, nagyon sürgös mert 3-kisgyerekkel vagyok.köszönöm!!

X ker.
80 m²
2 db
40 000 000 Ft
Mobilházak építése kiváló hõszigetelésû szendvicspanelbõl.Megrendeléstõl számított 4 héten belül beköltözhetõ.Berendezés igény szerint.

MegyaszĂł
32 m²
2 db
4 200 000 Ft
Pár nap alatt kulcsrakész ház! Azonnal beköltözhetõ, telektõl független, teljesen berendezett, bárhol telepíthetõ, közmûvesített, használt Mobilház 2.950.000 forintért eladó: nappali, konyha, fürdõszoba, 2 hálószoba. Hitelre is megvásárolható! Építési engedélyt nem igényel. Bármilyen magánterületen - zártkertben, tavak mentén, vagy akár kempingekben is letelepíthetõ. Ingyen kiszállítjuk, telepítjük és üzembe helyezzük! Telephelyünkön személyesen is megtekinthetõ.

IX ker.
32 m²
3 db
2 950 000 Ft
Bárhol LetelepĂ­thetõ Mobilházak már 1.500.000 forinttĂłl! Hitelre is megvásárolhatĂłk. CĂ©gĂĽnk teljesen berendezett Ă©s felszerelt, telektõl fĂĽggetlen, közmĂ»vesĂ­tett Mobilházakat kĂ­nál, melyek bármilyen magánterĂĽleten - zártkertben, tavak mentĂ©n, vagy akár kempingekben is – pillanatok alatt telepĂ­thetõk Ă©s azonnal beköltözhetõk. Ajánlataink közĂĽl mindenki kiválaszthatja igĂ©nyeihez Ă©s lehetõsĂ©geihez kĂ©pest a legmegfelelõbbet, mivel a fõkĂ©nt idĂ©nyszerĂ» használatra ajánlott, használt Ă©s Ăşj mobilházak mellett, a minden Ă©vszaknak tökĂ©letesen megfelelõ, az EurĂłpai klĂ­maváltozások követĂ©sĂ©re kiválĂłan alkalmas mobil otthonok is egyaránt megtalálhatĂłk. TökĂ©letes megoldás mindazok számára, akik nyaralĂłt, hĂ©tvĂ©gi házat, horgászlakot keresnek, vagy akár hosszabb távĂş, de gyors lakhatást kĂ­vánnak megteremteni, az Ă©pĂ­tkezĂ©ssel járĂł idõvesztesĂ©get Ă©s kellemetlensĂ©geket szeretnĂ©k elkerĂĽlni, vagy Ă©ppen az Ă©pĂ­tkezĂ©si munkálatokat Ăłhajtják a helyszĂ­nen felĂĽgyelni, az albĂ©rlet dĂ­ját pedig megtakarĂ­tani. Nem utolsĂł szempont azonban az sem, hogy ha Mobilházat vásárol, megmarad a lehetõsĂ©ge annak, hogy házát bármikor, bárhova, egy Ăşjabb gyönyörĂ» helyre átköltöztesse... Tekintse meg honlapunkat: www.mobilhazak.hu; 06 70/281 3877

IX ker.
1 500 000 Ft

Első Előző


2014 - Linkpark Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.010 s