Hirdetési feltételek

GYORS HIRDET√ČSFELAD√ĀS ITT! (1db)

Ha már adott fel egy hirdetést és többet is szeretne feladni a
200 f√©r√Ķhelyes, ingyenes t√°rhelyet kell ig√©nyelnie e-mailben, ehhez kattintson ide.

Ha m√©g nem adott fel hirdet√©st √©s ig√©nyli a 200 f√©r√Ķhelyes,
ingyenes tárhelyet kövesse a leírt utasításokat!

1.
Regisztr√°ljon itt!
2.
Majd ezt k√∂vet√Ķen, a megadott e-mail c√≠m√©re azonnal kap egy levelet, melyben az aktiv√°l√≥ linkre kattintva aktiv√°lhatja regisztr√°ci√≥j√°t.
Ezut√°n az e-mail c√≠me √©s jelszava seg√≠ts√©g√©vel a bal oldali BEL√ČP√ČS blokkban be tud l√©pni rendszer√ľnkbe √©s azonnal lehet√Ķs√©ge ny√≠lik 1 db hirdet√©s felad√°s√°ra.

3.
Ha t√∂bb hirdet√©st szeretne feladni ingyenesen, k√ľldj√∂n egy
e-mailt sz√°munkra √©s kialak√≠tunk √Ėnnek egy 200 f√©r√Ķhelyes t√°rhelyet, majd eljuttatjuk √Ėnnek a hirdet√©si adatb√°zis√°hoz sz√ľks√©ges hozz√°f√©r√©si adatokat √©s ett√Ķl kezdve ig√©nye szerint, szerkesztheti, hozz√°adhatja, illetve t√∂r√∂lheti hirdet√©seit! Ha 200-n√°l is t√∂bb hirdet√©st szeretne felt√∂lteni, k√©rje szem√©lyre szabott, akci√≥s aj√°nlatunkat e-mailben.

Ingyenes aj√°nlatunk az egyes csomag, 200 hirdet√Ķhelyes b√°zis√°ra, hat√°rozatlan ideig √©rv√©nyes!

Hirdetési csomagjához igényelheti az ingatlan REFERENS MODULT és az
ÚJ PROJECT MODULT is, melyeket szintén ingyen használhat.
Fontos, hogy ezt a k√©t modult mindenk√©ppen K√úL√ĖN KELL IG√ČNYELNIE, nem alap√©rtelmezett r√©sze a hirdet√©si csomagnak!

Hogy hatékonyabbak legyenek a hirdetései!

√Ėn√°ll√≥ oldalt, biztos√≠tunk c√©g√©nek, ahol csak a saj√°t hirdet√©sei jelennek meg, tov√°bb√° k√©r√©s√©re saj√°t e-mail c√≠met, de ak√°r aldomain √°tir√°ny√≠t√°st
(pl.:
www.ingatlaniroda.elado-kiado-ingatlan.hu) is gener√°lunk. Az oldalra saj√°t, ingyenes log√≥ felt√∂lt√©st tesz√ľnk lehet√Ķv√©, maximum 200 x 80 pixel m√©retben. Mindezek mellett hirdet√©sei megjelennek az √∂sszes megjel√∂lt kateg√≥ri√°ban, valamint a k√∂zponti keres√Ķben is! Ezen t√ļlmen√Ķen kiemelt, kedvez√Ķ hirdet√©si lehet√Ķs√©geket tudunk biztos√≠tani c√©g√©nek, ak√°r a teljes port√°lcsoportunkon!

Hirdessen √Ėn is az √©lmez√Ķnyben!

Nek√ľnk a n√©zetts√©g tov√°bbi n√∂vel√©se,
√Ėnnek a hat√©kony hirdet√©s a l√©nyeg!

Egyéb áraink

Hirdet√©sek sz√°ma √Ār
Lakoss√°gi 1 db INGYENES
I. csomag-céges 2 - 200 db INGYENES
II. csomag 201 - 300 db 25.000 Ft / év
III. csomag 301 - 500 db 45.000 Ft / év
IV. csomag 501 - 1000 db 65.000 Ft / év
V. csomag 1001 - 2000 db 85.000 Ft / év

A fenti √°rak √ĀFA, √©s egy√©b k√∂lts√©gek n√©lk√ľl √©rtend√Ķk!

Jogi kérdések

Az LHP Port√°lcsoport eg√©sz√©n tal√°lhat√≥ internetes oldalak haszn√°lat√°ra vonatkoz√≥ elveinket az 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©nyben foglaltak figyelembe v√©tel√©vel alak√≠tottuk ki. Weboldalunk haszn√°lat√°nak t√©nye azt jelenti, hogy √Ėn tudom√°sul vette felt√©telrendszer√ľnket. Az LHP Port√°lcsoport √°ltal √ľzemeltetett weboldalak tartalma a szerz√Ķi jogr√≥l sz√≥l√≥ 1999. √©vi LXXVI. t√∂rv√©nyben foglaltak szerint v√©delem alatt √°ll. Az √ľzemeltet√Ķ arra t√∂rekszik, hogy szolg√°ltat√°sait folyamatosan a lehet√Ķs√©gei szerinti legmagasabb sz√≠nvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakad√°sokb√≥l ered√Ķ k√°rok√©rt felel√Ķss√©get nem v√°llal. Az √ľzemeltet√Ķ mindennem√Ľ v√°ltoz√°s - ide √©rtve az esetleges sz√ľnetel√©st √©s megsz√Ľntet√©st is - jog√°t fenntartja. A l√°togat√≥k, felhaszn√°l√≥k √°ltal megadott szem√©lyes adatokat bizalmasan kezelj√ľk, harmadik f√©lnek azokat, a jogszab√°lyokban el√Ķ√≠rt esetekt√Ķl eltekintve, hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl nem adjuk tov√°bb. Az √ľzemeltet√Ķ az √°ltala r√∂gz√≠tett szem√©lyes adatokb√≥l statisztikai jelleg√Ľ √∂sszegz√©seket k√©sz√≠thet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonos√≠t√≥khoz val√≥ kapcsol√°sra. Szolg√°ltat√°saink sz√°mos olyan linket (kapcsol√≥d√°si pontot) tartalmaznak, amely m√°s weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalm√°√©rt √©s szolg√°ltat√≥ik adat-, valamint inform√°ci√≥v√©delmi gyakorlat√°√©rt nem v√°llalunk felel√Ķss√©get. Az √ľzemeltet√Ķ lehet√Ķs√©gei szerint mindent elk√∂vet az√©rt, hogy az √°ltala szolg√°ltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatk√∂zl√©sekb√Ķl ered√Ķ k√°r√©rt val√≥ felel√Ķss√©g√©t kifejezetten kiz√°rja. √ögyszint√©n kiz√°rja felel√Ķss√©g√©t az √ľzemeltet√Ķ azon adatok√©rt, hirdet√©sek√©rt, k√∂zlem√©nyek√©rt, stb., amelyeket az √°ltala m√Ľk√∂dtetett weboldal lehet√Ķs√©geinek kihaszn√°l√°s√°val haszn√°l√≥i k√∂zvetlen√ľl helyeznek el a weboldalon. Az adatb√°zisainkban felt√ľntetett √°rak t√°j√©koztat√≥ jelleg√Ľek. Egyes term√©kk√∂r√∂kn√©l az √°rak az import√Ķr√∂k, illetve forgalmaz√≥k √°ltal kiadott aj√°nlott √°rak, amelyekt√Ķl a piaci √°rak elt√©r√Ķek lehetnek.

Figyelem!

A felt√ľntetett √°rak t√°j√©koztat√≥ jelleg√Ľek, att√≥l szerkeszt√Ķs√©g√ľnk elt√©rhet!
A hirdet√©sekkel kapcsolatban az LHP Port√°lcsoport szerkeszt√Ķs√©ge semmif√©le felel√Ķs√©get nem v√°llal, valamint fenntartjuk a jogot, hogy a felt√∂lt√∂tt, j√≥ √≠zl√©st vagy a port√°lcsoportunk √©rdekeit s√©rt√Ķ, hirdet√©seket azonnal t√∂r√∂lj√ľk!


2014 - Linkpark PortŠlcsoport - Minden jog fenntartva
0.012 s