Hirdetési feltételek

GYORS HIRDETÉSFELADÁS ITT! (1db)

Ha már adott fel egy hirdetést és többet is szeretne feladni a
200 férőhelyes, ingyenes tárhelyet kell igényelnie e-mailben, ehhez kattintson ide.

Ha még nem adott fel hirdetést és igényli a 200 férőhelyes,
ingyenes tárhelyet kövesse a leírt utasításokat!

1.
Regisztráljon itt!
2.
Majd ezt követően, a megadott e-mail címére azonnal kap egy levelet, melyben az aktiváló linkre kattintva aktiválhatja regisztrációját.
Ezután az e-mail címe és jelszava segítségével a bal oldali BELÉPÉS blokkban be tud lépni rendszerünkbe és azonnal lehetősége nyílik 1 db hirdetés feladására.

3.
Ha több hirdetést szeretne feladni ingyenesen, küldjön egy
e-mailt számunkra és kialakítunk Önnek egy 200 férőhelyes tárhelyet, majd eljuttatjuk Önnek a hirdetési adatbázisához szükséges hozzáférési adatokat és ettől kezdve igénye szerint, szerkesztheti, hozzáadhatja, illetve törölheti hirdetéseit! Ha 200-nál is több hirdetést szeretne feltölteni, kérje személyre szabott, akciós ajánlatunkat e-mailben.

Ingyenes ajánlatunk az egyes csomag, 200 hirdetőhelyes bázisára, határozatlan ideig érvényes!

Hirdetési csomagjához igényelheti az ingatlan REFERENS MODULT és az
ÚJ PROJECT MODULT is, melyeket szintén ingyen használhat.
Fontos, hogy ezt a két modult mindenképpen KÜLÖN KELL IGÉNYELNIE, nem alapértelmezett része a hirdetési csomagnak!

Hogy hatékonyabbak legyenek a hirdetései!

Önálló oldalt, biztosítunk cégének, ahol csak a saját hirdetései jelennek meg, továbbá kérésére saját e-mail címet, de akár aldomain átirányítást
(pl.:
www.ingatlaniroda.elado-kiado-ingatlan.hu) is generálunk. Az oldalra saját, ingyenes logó feltöltést teszünk lehetővé, maximum 200 x 80 pixel méretben. Mindezek mellett hirdetései megjelennek az összes megjelölt kategóriában, valamint a központi keresőben is! Ezen túlmenően kiemelt, kedvező hirdetési lehetőségeket tudunk biztosítani cégének, akár a teljes portálcsoportunkon!

Hirdessen Ön is az élmezőnyben!

Nekünk a nézettség további növelése,
Önnek a hatékony hirdetés a lényeg!

Egyéb áraink

Hirdetések száma Ár
Lakossági 1 db INGYENES
I. csomag-céges 2 - 200 db INGYENES
II. csomag 201 - 300 db 25.000 Ft / év
III. csomag 301 - 500 db 45.000 Ft / év
IV. csomag 501 - 1000 db 65.000 Ft / év
V. csomag 1001 - 2000 db 85.000 Ft / év

A fenti árak ÁFA, és egyéb költségek nélkül értendők!

Jogi kérdések

Az LHP Portálcsoport egészén található internetes oldalak használatára vonatkozó elveinket az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak figyelembe vételével alakítottuk ki. Weboldalunk használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket. Az LHP Portálcsoport által üzemeltetett weboldalak tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Az üzemeltető arra törekszik, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállal. Az üzemeltető mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja. A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább. Az üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra. Szolgáltatásaink számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amely más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget. Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, stb., amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a weboldalon. Az adatbázisainkban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Egyes termékköröknél az árak az importőrök, illetve forgalmazók által kiadott ajánlott árak, amelyektől a piaci árak eltérőek lehetnek.

Figyelem!

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, attól szerkesztőségünk eltérhet!
A hirdetésekkel kapcsolatban az LHP Portálcsoport szerkesztősége semmiféle felelőséget nem vállal, valamint fenntartjuk a jogot, hogy a feltöltött, jó ízlést vagy a portálcsoportunk érdekeit sértő, hirdetéseket azonnal töröljük!


2014 - Linkpark Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.011 s